TÜGİAD Ege’den Ankara ziyareti

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi’nin yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Ankara gezisinde Anıtkabir’i ziyaret etti.  Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçen üyeler bir çok milletvekili ile temaslarda bulunarak İzmir’in sorunlarını çözümü ve her alanda daha iyi noktalara gelmesi için görüş alışverişinde bulundular.

TÜGİAD Ege Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk Mozolesi’ne çelenk bıraktı. Ardından Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ziyaret edildi. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geçen üyeler, İzmir Milletvekilleri bir araya geldi.

“İzmir’i en iyi şekilde anlattık”

 Yeni yönetim kurulu olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olduklarını belirten TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, ilk iş olarak Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini söyledi. Atatürk’ün ülkeyi gençlere emanet ettiğini hatırlatan Can Yavaş, “Biz de genç iş insanları olarak Atatürk’ün izinden gideceğiz. Daha çok üreterek ülkemize daha çok katma değer yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu. TBMM’yi ziyaret ederek her partiden milletvekili ile temaslarda bulunduklarını ifade eden Yavaş, “TÜGİAD Ege Şubesi tarafından hazırlanan İzmir Ekonomisi Değerlendirme Raporu’nu vekillerimizle paylaştık. Ardından TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen’i ziyaret ettik. Daha sonra TÜGİAD Ankara üyeleriyle bir araya geldik. İzmir’i en iyi şekilde anlatarak ilişkilerimizi daha da güçlendirdik. Çok verimli bir seyahat oldu” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir