İzmir Rotaract’ta Melis Uzşen dönemi

1983 yılından bu yana sosyal sorumluluk projeleri ile adından sık sık söz ettiren İzmir Rotaract Kulübü’nün geçtiğimiz gün gerçekleşen töreninde Kerem Küçükvural’dan başkanlığı devralan Melis Uzşen yeni başkan oldu.

Seksen üyenin katılımıyla gerçekleşen törende toplumdaki dezavantajlı bireylere ağırlık verilmesi gerektiği konusunda hem fikir olunurken, bireysel ve toplumsal gelişimin çocukların gelişimi ile başlaması sebebiyle çocuklara yönelik projelere hız kesilmeden devam edileceğine de değinildi.

“Toplumumuzun gelişimi için her türlü desteğe hazırız”

Devir teslim töreninden sonra bir konuşma yapan İzmir Rotaract Kulübü’nün yeni başkanı Melis Uzşen, “İzmir Rotaract Kulübü, yıllardan beri toplumumuza hizmet etmektedir. Geçtiğimiz dönemlerde başladığımız çocuklara, hastalara, yaşlılara ve engellilere yönelik projelerimize devam edeceğiz. Özellikle bu dönem; ülkemizde bulunan mültecilere yönelik projeler de geliştirmek en büyük hedefimizdir” dedi.  İzmir Rotaract Ailesi’nin genç, dinamik, gönüllülük bilinciyle topluma faydalı projeler yapan büyük bir aile olduğunu söyleyen Uzşen, “Her dönem olduğu gibi bu dönem de toplum hizmetleri projelerimizle hayatlara dokunmaya devam edeceğiz. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir