Hazır giyim markaları ile tedarikçiler buluşuyor

 

“5. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması” Hilton’da 

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından 5. ”Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması” 8 Mayıs tarihinde Hilton Oteli’nde gerçekleştirilecek. 30 firmanın katılacağı ve gün boyu sürecek olan buluşmada, hazır giyim üreticileri ile tedarikçi firmalar bir araya gelerek iş bağlantıları gerçekleştirecek.

Buluşma öncesi İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen toplantıda katılımcı firmaların stand yerlerinin belirlenmesi için kura çekilirken, gazetecileri ve katılımcıları organizasyon hakkında EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, EGSD Başkan Yardımcısı Fatih Güven, EGSD Genel Sekreteri Nükhet Şenkaya bilgilendirdi.

30 firma katılıyor

Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması’na  aksesuar, dantel, nakış, organik kumaş, lazer kesim ve yedek parça gibi çok sayıda ürün gruplarının katılacağını belirten EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, 30 firmanın yer alacağını dile getirdi. Geçen yıl 300 ziyaretçi sayısına ulaştıklarını anlatan Abay, büyük alım gruplarının katılımıyla sektöre katkıda bulunmak istediklerini ifade etti. Farklı şehirlerdeki sanayi bölgelerinde tanıtım yaptıklarını söyleyen Abay, “Bu yıl hazır giyim konfeksiyonda yer alan çeşitli mal ofislerini davet ederek bu firmaların tedarikçileriyle buluşmasını hedefliyoruz. 5’nci buluşma için İstanbul, Bursa ve Denizli’deki firmaları davet ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bu etkinliğin tanıtımı için destek aldık. Ege İhracatçı Birlikleri de ana destekçimiz. Çok sayıda üyeye ulaşabildik. Fuaye alanında Black Spade markasının düzenleyeceği SS 2018 Beachwear& Homewear Show defilesi de buluşmaya renk katacak” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir