Türk El Sanatları Sergisi Norm Sanat Galerisi’nde

Norm Holding desteğiyle Sema Uysal Türk El Sanatları Sergisi Norm Sanat Galerisi’nde açıldı. Goblen, kanaviçe gibi el işlemelerinden oluşan serginin açılışına Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarına destek olacaklarını söyledi. Çok büyük emeklerin sonucunda Sema Uysal Türk El Sanatları Sergisi’nin açıldığını belirten Uysal, “Norm ailesi olarak her geçen gün sanata verdiğimiz desteği arttırıyoruz. Yılların birikimi ve el emeğinin sonucu oluşturduğu bu sergiden dolayı Sema Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Özel bir çalışma

Sergideki ürünlerin 16’ıncı yüzyıldan itibaren Türkler tarafından kumaş üzerine ince hesaplamalarla yapıldığını dile getiren Sema Uysal, “Aileme ve tüm dostlarıma bana gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum. Bu sanat eserlerini bir araya getirmek için uzun yıllar çalıştım. Sanata gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı Norm Holding’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir