TOSBİ’de sanayiciler temsilcilerini seçti

Tire Organize Sanayi Bölgesi (TOSBİ), müteşebbis heyet seçimleri Tire Organize Sanayi Bölgesi TOSBİ KT&G Konferans salonunda gerçekleşti. 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu Uygulama Yönetmeliği gereğince yapılan ve yedi asıl yedi yedekten oluşan müteşebbis heyet seçimlerine TOSBİ’de faaliyet gösteren sanayiciler katıldı.

TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaş tarafından açılan toplantıya altmışa yakın bölge sanayicisi katıldı. Katılımcılardan gelen talep ve istek doğrultusunda Dinamik Isı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akdaş’ın divan başkanlığında tek liste ile açık oy açık tasnif şeklinde yapılan seçimde, oy birliği ile müteşebbis heyeti üyeleri belirlendi.

Tire’ye yatırımcının ilgisi yüksek

Yatırımcının Tire Organize Sanayi Bölgesi’ne ilgisinin yüksek olduğunu ve daha fazla yatırımcıyı bölgeye çekmek için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaş, yeni çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Tire’nin ekonomik potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden Akdaş, “Müteşebbis heyeti seçimlerini oy birliği ile tamamladık. Bundan sonra Tire’ye ve organize sanayi bölgemize katkı sunabilmek için çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

 TOSBİ Müteşebbis Heyet Asil Üyeleri

Esra Boyacıoğlu, Hüseyin Çapkınoğlu, Rıza Akgün, Ulvi Oktav, Gülçin Güloğlu Uğuz, Murat Arat, M. Agah Yalgın,

Yedek Üyeler

Hakan Ayhan, Orhan Demirci, Mustafa Gülsever, İsmail Ergan, Hasan Çopur, Yavuz Suner, Arif Özalp

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir