KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL’de Ön Kayıt Dönemi Başlıyor

KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2004-2025 Eğitim-Öğretim yılı ön kayıtları 1 Temmuz 2024 tarihinde başlıyor. LGS sonuç belgesi ile başvurulacak olan ön kayıtlar randevu ile yapılacak.

KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nuray Ardıç, ön kayıtlarda her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi ile karşılaşacaklarını inandıklarını belirterek, en doğru eğitimi nitelikli olarak verdiğinizde hem öğrencilerin hem de velilerin ilgisinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Anadolu Teknik Programı’na 75 öğrenci, Anadolu Meslek Programı’na ise 60 öğrenci olmak üzere toplam 135 öğrencinin ön kayıtlar sonrasında LGS puan sıralamasına göre kayıtlarının yapılacağını vurgulayan Ardıç, “Özel okul olsak da LGS puanına göre alım yapmak mecburiyetindeyiz. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı’nın yönerge ve talimatları açık. LGS’de en başarılı öğrencileri alarak onları en güncel bilgilerle donatarak sanayi sektörümüzün ihtiyacı olan nitelikli aranan elemanları yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL’de eğitim verilen program ve alanlar ise şöyle:

Anadolu Meslek Programı

Metal Teknolojisi

Makine Teknolojisi CNC

Anadolu Teknik Programı

Elektrik – Elektronik Teknolojisi

Makine Ve Tasarım Teknolojisi

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir