İş dünyası Ata’yı saygıyla andı

İzmir iş dünyasının temsilcileri, ölümünün 79. yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve hasretle andı.

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman:

Ömrü savaşlarda geçmiş, bir halkın kaderini değiştirmiş büyük bir önder olan Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca asker kimliğiyle değil, başarılı bir devlet adamı olarak da Türkiye Cumhuriyet’in temellerini sarsılmaz bir biçimde atmış ve vizyonuyla geleceğini de aydınlatmıştır. Ölümünün üzerinden 79 yıl geçmesine rağmen bizlere hala ışık tutan Atatürk’ü saygıyla anıyorum.

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Sivri:

Aziz Ata’mızı ölüm yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. ESİAD olarak, O’nun çizdiği yolda bizlere değerli emaneti Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceğine olan inancımızla ülkemize hizmet etme kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.”

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros:

Mustafa Kemal Atatürk, günümüzde gelişmiş ülkeler kategorisinde yer alan tüm ülkelerden önce Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkı vermiş, kadınlarımızı zincirlerinden kurtarmış çok büyük bir lider. İnsan haklarına, hukuka ve bilime olan inancıyla yol göstericimiz olan Büyük Önder’i hasretle anıyoruz.

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay:

Kurtuluş savaşında ayağındaki çorabı bile vatan savunmasındaki askerlerine gönderen yokluk içerisindeki bir halkı, liderliğiyle kalkındıran, bizlere muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı hedef gösteren ve tüm ömrünü bu uğurda feda eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında büyük bir saygı ve özlemle anıyoruz. Onun bizlere gösterdiği hedeflere ulaşmak için çalışmayı sürdüreceğiz.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş:

Mustafa Kemal Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu ila ve idame edecek sizsiniz” sözüyle kurduğu Cumhuriyet’i gençlere emanet etmiştir. İş dünyasının genç temsilcileri, O’nun bu sözlerinden aldığı motivasyon ve güçle, ülkeleri adına çalışmaya devam etmektedir. Fikirleriyle bizlere güç vermeye devam eden Büyük Önder’i, bedenen aramızdan ayrılışının 79. yılında büyük bir özlemle anıyoruz.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay:

Bundan 94 yıl önce kurduğu Cumhuriyet’le bizlere en büyük mirası bırakan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, son nefesine kadar bu ülkeye ve halkına daha iyi bir gelecek inşa edebilmek adına çabalamıştır. 79 yıl önce aramızdan ayrılan Büyük Önder’in yokluğunu her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Atatürk’ün dediği gibi “Türk milleti istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Ruhu şad olsun.

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem:

Mustafa Kemal Atatürk, tüm hayatını Türk halkına adamış büyük bir önder. Hem savaşlardaki başarılarıyla hem de Cumhuriyet’in ilanının ardından gerçekleştirdiği devrimlerle, bizlere büyük bir miras bıraktı. İlkeleri, devrimleri ve fikirleri O’nu manevi anlamda ölümsüzlüğe ulaştırmıştır. Aramızdan ayrılışının 79. yılında, O’nun ilkelerini rehber edinerek bu büyük mirası korumaya bir kez daha söz veriyoruz.

ÖGHİD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Gökhan Arıkan:

Aramızdan ayrılışının 79. Yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle anıyoruz. Özel Güvenlikçiler olarak, Atatürk’ün savaş meydanlarında kazandığı bu ülkeyi, kutsal bir emanet olarak görüyoruz. Görev yaptığımız her yerde, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” görüşünden yola çıkarak halkımızın huzurunu sağlamak için canımız pahasına çalışmanın onurunu yaşıyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir