İzmirli OSB’lerden güç birliği

İzmirli OSB’ler BAYOSB’de bir araya geldi

OSB parsel komisyon toplantısı Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İzmir Bilim, Sanayi ve Teknolojileri Müdürü Engin Bişar’ın konuk olduğu toplantıya İzmir’de faaliyet gösteren organize sanayi bölge müdürleri de katıldı.

OSB parsel komisyon toplantısına Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Tire Organize Sanayi Bölgesi, İTOB Organize Sanayi Bölgesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, Torbalı Organize Sanayi Bölgesi, Pancar Organize Sanayi Bölgesi, Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi, Buca Giyim Organize Sanayi Bölgesi, Bergama Organize Sanayi Bölgesi, Kınık Organize Sanayi Bölgesi ve Aliağa Organize Sanayi Bölgesi müdürleri katıldı. İzmir Bilim, Sanayi ve Teknolojileri Müdürü Engin Bişar’ın konuk olduğu toplantıda organize sanayi bölgelerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İzmir Yatırım Destek Ofisi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı toplantıda komisyon görevlerinin yanı sıra su temini sorunları, İmar Barışı yasasının OSB’lerde nasıl uygulanacağı, OSB’lerde yaşanan diğer sorunlar ve mevzuat değişiklerinin getirdiği yenilikler görüşüldü.

Verimli bir toplantı oldu

OSB parsel komisyon toplantısının tüm bölge müdürleri için verimli geçtiğini ifade eden Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Figen Akdemir, “Altı ayda bir düzenlenen OSB parsel komisyon toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Konuğumuz İzmir Bilim, Sanayi ve Teknolojileri Müdürü Engin Bişar ve değerli katılımcılara teşekkür ediyoruz. Toplantımız boyunca organize sanayi bölgelerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında verimli bilgiler paylaşıldı. Bölgelerimizin gelişimi konusunda oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik” diye konuştu. Toplantıya konuk olarak katılan İzmir Bilim, Sanayi ve Teknolojileri Müdürü Engin Bişar, organize sanayi bölgelerinin kentin ekonomik gelişimi konusunda önemli bir güç olduğunu belirterek, “Yatırımcılarımızın OSB’ler içinde gerçekleştirdiği üretimler, ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Birçok kişiye istihdam olanağı yaratan firmaların içinde bulunduğu organize sanayi bölgelerinin iyileştirilmesi, daha iyi imkanlara ulaştırılması ve daha fazla yatırımcının yer alması konusunda bölge müdürleriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir