EGOD’dan Özgener’e ziyaret

Özgener: “Proje sizden, destek bizden”

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) öncülüğünde otomotiv sektörü temsilcileri, İzmir Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Özgener, “Projelerinizi getirin, desteklemesi İzmir Ticaret Odası’ndan” dedi.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay, EGOD Geçmiş Dönem Başkanı Mustafa İduğ ve beraberindeki otomotiv sektörü temsilcileri İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i makamında ziyaret ederek hem seçim zaferini kutladı hem de yeni dönemde başarılar diledi. Zorlu bir seçim sürecinde otomotiv sektörünün içinden biri olan Mahmut Özgener için çalıştıklarını ifade eden EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay, Özgener’i gösterdiği başarıdan dolayı kutladı. Otomotiv sektörü olarak İzmir Ticaret Odası’nı arkalarında görmek istediklerini ifade eden EGOD geçmiş dönem başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Mustafa İduğ ise sektöre dair yeni projelerde İZTO ile beraber çalışmak istediklerini söyledi.

Yeni projelere destek İZTO’dan

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, seçim sürecinde kendisine sahip çıkan otomotiv sektörünün temsilcilerine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bildiğini vurguladı. Sektörün üreteceği projelere destek vereceklerini söyleyen İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Yeter ki sektör proje üretsin, bana getirsin. Odanın elverdiği ölçüde desteği vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Değişim sloganıyla geldik, her alanda değişimin öncüsü olmaya devam edeceğiz. Bu oda sizin eviniz dedik, yeni fikirler, güzel projelere kapımız her zaman açık” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir