Yönetim Danışmanları İzmir’de buluşuyor

3. Yönetim Danışmanları Zirvesi toplanıyor

Ege Yönetim Danışmanları Derneği (EGEYDD), “Yönetim Danışmanlığı Zirvesi”nin üçüncüsünü İzmir’de gerçekleştiriyor.

27 Mart 2018 Salı günü, 12:30-18:30 saatleri arasında, İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılacak “3. Yönetim Danışmanlığı Zirvesi”ne sektörün tüm bileşenleri katılırken, yapılacak oturumlarla yönetim danışmanlığının sorunları, çözüm yolları ve geleceği masaya yatırılacak.

Yönetim Danışmanlığı’nın Ege Bölgesi’nde ve tüm Türkiye’de tanıtılması, danışan-danışman iletişiminin ve iş yapış şekillerinin referans merkezi olması yolunda tüm tarafları bir araya getirecek olan zirvenin çok önemli olduğunu belirten Ege Yönetim Danışmanları Derneği (EGEYDD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vural, “Başta İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Masum Türker olmak üzere alanında başarılı olmuş iş dünyasının önemli temsilcileri zirveye konuşmacı olarak katılacak. İzmir iş dünyasının zirveye fazlasıyla ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi.

Program son derece dolu

İki oturum halinde geçecek zirvenin açılışında İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, EGEYDD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vural, YDD Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tura ve İZTO 51. Komite Başkanı Ali Yılmaz ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Masum Türker katılacak.

Moderatörlüğünü Şerif Yıldız’ın yapacağı ve “Başarısızlıktan Alınan Dersler” isimli ilk oturuma Günaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Günaydın, EGAM Group Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gültekin ve profesyonel yönetici Halil İbrahim Kırmacı konuşmacı olarak katılırken, Hakan Selçuk’un moderatörlüğünde “Başarıdan Alınan Dersler” başlığıyla yapılacak ikinci oturuma ise Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Yatsan Ceo’su Gökalp Bahçeli, Libera İş Çözümleri Kurucu Ortağı Deniz Sporer Sekkin katılacak.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir