TÜGİAD Ege Şubesi’nin akşam buluşmaları sürüyor

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi üyeleri akşam buluşmasında bir araya gelerek Türkiye’nin siyasal ve ekonomik gündemini ve 2018 beklentilerini değerlendirdi. TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş ve dernek üyelerinin Bornova My Via Pub Locale’de bir araya geldiği gecede üyeler arası ilişkiler de güçlendirilirken, masadaki konu yine ekonomi oldu.

Her ay bir akşam bu şekilde bir araya gelmeyi bir gelenek haline getirdiklerini söyleyen TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, hem ayda bir kere de olsa iş stresinden uzaklaşıp sosyal ilişkiler kurmak hem de ekonomik gelişmeleri kendi içimizde değerlendirmek için bir araya geldiklerini vurguladı.

Türkiye’nin içinden geçtiği dönemin son derece zorlu olduğunu, bu anlamda iş dünyasının her sabah yeni bir sürprizle karşılaşıp karşılaşmayacağını bilemediğini söyleyen Yavaş, “Almanya ile yaşanan gerginlikler, dövizin yükselişi, Sarraf davası, Suriye’deki iç savaş, ABD ile ilişkiler, enflasyonun son 14 yılın en yüksek rakamını görmesi gibi bir biri ardına ortaya çıkan gelişmeler Türkiye ekonomisini doğrudan etkiliyor. Bu anlamda önümüzü görmek, ekonominin 2018 seyrinin nasıl olacağına dair görüşleri kendi içimizde paylaşmak adına bu tarz dernek içi toplantılar son derece yararlı” diye konuştu.

Kudüs’ün ABD tarafından İsrail’in başkenti olarak tanınmasının ABD ile yeni bir krizin habercisi olduğunu söyleyen Yavaş, “Bir sorun aşılmadan yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Bu da ekonomi dünyasını, özellikle ihracat ithalat yapan iş dünyasını, doğrudan etkiliyor. Bu akşamki toplantımızın amacı, ayda bir kere de olsa stresli bir iş gününün akşamında biraz rahatlamak,bunun yanında da ülkedeki son gelişmeleri kendi içimizde değerlendirmek” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir