Travel Turkey’e Boyalık damgası

Boyalık Beach Hotel Çeşme, 11’ncisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm ve Fuar Kongresi’nde Çeşme rüzgarı estirdi. Boyalık Beach’in eşsiz otel tasarımından ilham alan standı, fuarda tüm ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuarın ikinci gününde yapılan kokteyl ile başta turizm acenteleri ve otel konukları olmak üzere paydaşlarıyla buluşan Boyalık Beach Hotel standına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Renkli etkinliklere sahne olan kokteylde misafirler canlı müzik eşliğinde ruhlarını beslerken, Boyalık kalitesi ile sunulan ikramlar da damaklara hitap etti. Stant çevresinde çeşitli şovlar düzenleyen Boyalık Beach animatör ekibi ise, tüm ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Farklı kostümleri ile büyük ilgi toplayan animatörler ile fotoğraf çektirmek için sıraya giren ziyaretçiler, Boyalık standından yüzlerinde tebessüm ile ayrıldı.

Boyalık misafirperverliğini yaşadılar

Travel Turkey’in çok iyi geçtiğini söyleyen Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, “Bu yıl fuara bizleri sevindiren çok büyük bir ilgi var. Fuarda, turizm sektöründeki paydaşlarımızla önümüzdeki yılları kapsayan önemli görüşmeler gerçekleştirme şansı bulduk. Aynı zamanda otelimizin tasarımından izler taşıyan standımızda fuar ziyaretçilerini ağırlama mutluluğunu da yaşadık. İnanıyorum ki Boyalık misafirperverliğini deneyimleyen tüm ziyaretçilerin yolu otelimizden geçecektir” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir