KalDer MAS24 Çalıştayları İzmir ve Manisa’da yapıldı

Dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik masaya yatırıldı

KalDer İzmir Şubesi’nin 24 yıldır düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu (MAS) kapsamında yapılan ‘MAS24 Çalıştayı’ iki gün boyunca İzmir Ekonomi Üniversitesi MedicalPoint Hastanesi ve Doubletree by Hilton Manisa’da yapıldı.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünlü, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında iki gün süren çalıştaylar organize ettiklerini ve farklı konularda ufuk açıcı sunum, atölye ve toplantılara imza attıklarını söyledi. Bu tip etkinliklerin firmaların kurumsallaşması ve kalite odaklı üretim ve yönetim anlayışına giden yolda büyük katkı sağladığını vurgulayan Ünlü, “İki gün farklı kurumlarda gerçekleştirilen çalıştaylarda alanında uzman eğitmenler son derece doyurucu sunumlar gerçekleştirdi. Eğitmenlerimizle ve bu etkinliklere katılarak katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MedicalPoint’de dijital dönüşüm sunumu

Birinci gün İzmir Ekonomi Üniversitesi MedicalPoint Hastanesi’nde düzenlenen çalıştayda Raletto Danışmanlık Genel Müdürü Fatih Çetin, ‘Turquality ile Kaliteye Bütünsel Yolculuk’ atölyesini gerçekleştirdi. İzgören Akademi Eğitmeni, İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Zafer Parlak ve İzgören Akademi Eğitmeni Seda Göksoy ise ‘Takım İletişimi’ni masaya yatırdı. ‘Geleceğin Kilidinin Dijital Dönüşüm Yol Haritası ile Açılması’ başlıklı çalışma ise Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Direktörü Aykut Yeni İncit yönetiminde gerçekleştirildi. Günün son toplantısında ise Ripple Solutions Yönetim Danışmanlığı Kurucu Yönetim Danışmanı, Türkiye Kalite Derneği Eğitmeni Dilara Karaçoban ‘Mavi Okyanus Stratejisi’ni anlattı.

Sürdürülebilirlik ve kurumsallaşma konuşuldu

Çalıştayın ikinci günü ise Doubletree by Hilton Manisa’da organize edildi. ‘Sürdürülebilir Mükemmelliğe Giden Yolda Yeşil Dönüşüm Süreçleri ve Uyum’ başlıklı sunumu Enerji Yönetim Sistemi Uzmanı Zeliha Silleli Ünal ile birlikte Sürdürülebilirlik, Karbon, Su ve Çevre Yönetimi, Çevre ve İş sağlığı güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri, Davranış Odaklı iş güvenliği konularında uzman Funda Apa Aslan yaptı.Günün ikinci etkinliği ise ‘3P-Üretim Hazırlık Prosesi Metodu (ProductionPreparationProcess)’ oldu. Bu etkinliğin sunumunu Maxion Wheels Operasyonel Mükemmellik Yöneticisi Ödül Duygu Sanlı yaparken, ‘Kurum Kimliği ve Kurumsal Aidiyetin Raf Ömrü’ sunumunu Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilçin Tak Meydan yaptı. Günün son etkinliği‘Açlık Oyunları’nı ise Yönetim Danışmanı / Stratejik Planlama, Kurumsallaşma, Kurumsal Koçluk, Süreç Yönetimi, Dijital Dönüşüm, İnsan Stratejisi  Uzmanı Mine Erbaykent yaptı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir