İZSİAD’dan EBSO’ya işbirliği ziyareti

Yorgancılar ve Gökçüoğlu’na özel ziyaret

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu’nu ziyaret etti. EBSO İle İZSİAD arasındaki İşbirliğinin artırılması ve ortak projelerin hayata geçirilmesi amacıyla yapılan ziyarette, 2 kurumun ortak çalışma yapması konusunda fikir birliği oluştu.

Cengiz: “Daha çok işbirliği hedefliyoruz”

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz, EBSO meclisinde 18 İZSİAD üyesinin bulunduğunu ifade ederek EBSO ile yakın iş birliği yaparak ortak projeler üretebileceklerini söyledi. Meslek komitelerinde de birçok üyelerinin bulunduğunun altını çizen İZSİAD Başkanı Cengiz, “Geçtiğimiz hafta sonu çalıştay yaptık. Vizyon, misyon ve kurumsal kimliğimizi yeniden belirliyoruz. Yeni dönemde EBSO ile beraber daha çok iş birliği içinde olmayı hedefliyoruz. Sanayicilerin sorunlarını her platformda gündeme getiren Ender Yorgancılar’ın da bu noktada bize katkı sunacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

Yorgancılar: “İZSİAD İzmir’in en etkin STK’larından biri”

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise İZSİAD’ın iş dünyasını temsil noktasında İzmir’de en iyi çalışan önemli derneklerden biri olduğunu vurguladı. İZSİAD’ın yaptığı çalışmaların ve kente kattıkları değerin çok önemli olduğunu ifade eden Yorgancılar, “Her zaman iş insanlarının sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmek isteriz. Her türlü desteği sağlarız. Bu noktada İZSİAD ile önümüzdeki süreçte ortak çalışmalara imza atabiliriz” dedi.

Gökçüoğlu: “AB projelerine özel önem verilmeli”

EBSO Meclis Başkanı, aynı zamanda İZSİAD üyesi olan İbrahim Gökçüoğlu ise “İZSİAD üyesi olmaktan mutluyum. Kısa bir süre önce başarılı ve etkin bir çalıştay gerçekleştiren İZSİAD’ın geleceğini planlarken, kentimizin önemli iş dünyası kurumları ile yakın temas içinde olması her kesim için faydalı olacaktır. Derneği farklı bir boyuta taşıyacak AB projeleri konusuna da özel önem vermeleri halinde kente ve iş insanlarına daha çok katkı vereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir