EGOD, Ege Bölgesi’nde yeni temsilcilerle büyüyecek

EGOD Ege’yi daha fazla kapsayacak

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, ikinci döneminde Ege’ye daha fazla açılacaklarını ve büyümelerini sürdüreceklerini söyledi. EGOD’un adındaki ‘Ege’ ifadesinin hakkını vermek istediklerini söyleyerek, “Yeni dönemimizde bünyemize Ege illerinden temsilci üyeler alarak o kentlerde çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” dedi.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Torun, EGOD’un Ege’yi daha fazla kucaklamaya hazırlandığını vurguladı. EGOD’un adında ‘Ege’ bulunduğunu ancak İzmir merkezli bir STK olarak sektörü İzmir’den kapsamaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Yeni dönemde ismimizin hakkını daha fazla vermek istiyoruz ve Ege illerinde de çalışmalar yürüteceğiz. Bunun için Ege illerinden temsilci üyeler alarak bir nevi temsilciler üzerinden bu kentlerde de sektöre dair faaliyetler yürüteceğiz” dedi.

Temsilci üyeler geliyor

Ege illerinin sektör dağılımının birbirinden farlılıklar gösterdiğini, sadece iş yapış şekilleri olarak değil kültürel farklılıklar da bulunduğunu vurgulayan EGOD Başkanı Torun, “Bizim o kentlere gidip oradaki sektör bileşenlerine gelin demek ile o kentin, o kentteki otomotiv sektörünün tanıdığı, bildiği kişi ve firmaları üye yaparak çalışma yürütmek daha doğru ve etkili olacaktır. Bu sebeple EGOD’un adını önümüzdeki süreçte Ege illerinde daha çok duyacağız” diye konuştu. 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir