EGOD Babaları Yemekte Buluşturdu

EGOD Yönetimi Babalarını Unutmadı

Ege Bölgesi’nde otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinin üyesi olduğu Ege Otomotiv Derneği (EGOD) babalar günü için özel bir gece düzenledi. Dernek kurucularını ve geçmiş dönem başkanlarını Kordon Yengeç Restoran’da yemekte ağırlayan EGOD Yönetimi, yeni dönem projelerini anlatırken, EGOD Youtube kanalı için de onları kamera karşısına geçirdi.

Başkanlar anılarını anlattı

EGOD Geçmiş Dönem Başkanları Ömer Kaplan, Mustafa İduğ, İsmail Kazcıoğlu, Kenan Altunuşak ile birlikte Tiryakiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı duayen sanayici Mehmet Tiryaki’nin de aralarında yer aldığı EGOD kurucularının katıldığı yemekte, EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, bir sunum ile EGOD’un gelecek projeleri hakkında bilgi verdi.

EGOD kurucuları ve geçmiş dönem başkanları 30 yıldır sektörüne hizmet veren EGOD ile ilgili anılarını üyelerle paylaşırken, gece de duygusal anlar da yaşandı. Anneler gününde gerçekleştirdikleri yemek atölyesinden sonra Babalar Günü’nü de unutmadıklarını ve bugünlere gelmelerini borçlu oldukları babaları için özel bir gece düzenlediklerini dile getiren EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, dernek olarak vefa duygusunun hakkını vermek istediklerini söyledi.

Torun: “Yeni projelerle yola devam”

EGOD’un sadece bir STK olmadığını, bir aile olarak dostluk ve dayanışmanın da en güzel örneklerini her zaman verdiğini belirten Torun, “Biz EGOD’da artık ikinci ve üçüncü kuşaklar olarak yönetimdeyiz. Bizden önceki kuşakların her zaman tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Bu gecede biraz tecrübe paylaşımı gecesi oldu. Yeni dönemde kurumsallaşma ve dijitalleşme alanında çok önemli atılımlar yapacağız. Derneğimizin yeni youtube kanalında yer alacak videolarda sektöre yön gösterecek konulara yer alacak. Öncelikle en büyük sorunumuz olan nitelikli iş gücü sorunumuzun çözümü için liselerle, üniversitelerle iş birliği yapacağız. Bunun dışında genç yönetim ekibimizle geçmiş tecrübelerden de yararlanarak bu dönem güzel projeleri hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

EGOD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Deniz Özçakırlar da özel geceye katılan tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayarak, kendilerine gül armağan etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir