Boyalık Beach bu yıl da Mavi Bayrağını göndere çekti

Boyalık Beach Hotel Çeşme, her yıl olduğu gibi bu yıl da mavi bayrağını teslim aldı. Her sene yapılan değerlendirmeler sonrası yenilenen mavi bayrak, bu yıl da Boyalık sahilinde dalgalanıyor.

Güvenli turizm sertifikaları, yeşil yıldız ve yeşil anahtar sertifikalarına sahip olan ve 2024 yılı sezonunda da 120 metrelik plajı için mavi bayrak almaya hak kazanan Boyalık Beach Hotel Çeşme, büyük bir yoğunluk beklenen turizm sezonuna hazır.

Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, Uluslararası Mavi Bayrak Ödülü’nün her yıl yapılan değerlendirme, inceleme ve tetkikler ile yenilendiğini, bu anlamda 120 metrelik plajlarına mavi bayrağı bu yıl da almaya hak kazanmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Boyalık Beach Hotel Çeşme olarak yaz sezonu için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Belge, “Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu zorlu süreçte turizm sektörü sadece sektör bileşenleri için değil ülkemiz ekonomisi için büyük önem arz ediyor. İklim krizi, çevre kirliliği ve benzeri sebeplerden dolayı Dünyamızın denizleri, kıyıları her yıl kirlenirken 120 metrelik nefis plajımızı korumaktan, denizimizi tertemiz olarak misafirlerimize bu yıl da sunuyor olmaktan mutluyuz. Çeşme’nin en güzel ve en temiz mavi bayraklı koyunda tatil yapmak isteyen misafirlerimizi Boyalık’a bekliyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir